"Dit deel van de campagne wordt het zwaarste luik"

09/02/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 13:30

Dinsdag werd er geloot voor het WK basketbal dat in september in Tenerife zal plaatsvinden. Ook volgende week komen de Belgian Cats in actie. Geen valentijnsdiner, want de meest geliefde basketdames van het land spelen komende woensdag 14 februari in Kortrijk een kwalificatiewedstrijd voor het Europees kampioenschap. Emma Meesseman en Kim Mestdagh zien het volledig zitten.

Emma Meesseman laat voor het WK zelfs een deelname aan de Amerikaanse WNBA aan zich voorbij gaan. "Die beslissing kwam er door een mix van verschillende factoren", stelt Emma Meesseman. "Het avontuur van de Cats op het WK was natuurlijk wel heel belangrijk daarin. Ik wilde de volle voorbereiding voor het WK meemaken en een beetje rust kan trouwens ook geen kwaad. Voor de wedstrijden van volgende week missen de Cats met Ann Wauters wel een belangrijke steunpilaar. Dat is een groot verlies, maar we hebben het al...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!