Zes prof- en vier amateurkampen op Allerheiligen boksgala in Izegem

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Woensdag 1 november om 17 uur is er het 98ste Izegemse boksgala in de sporthal. Op het programma staan zes prof- en vier amateurkampen.

Organisatoren Rudi Compernol en Herbert Herreman hebben het niet gemakkelijk om een goede affiche samen te stellen voor de boksmeeting van 1 november in de Izegemse sporthal in de Heilig-Hartstraat in Izegem. De voornaamste reden daarvan is het boksgala van 11 november in Zwevezele.

Toch zijn we erin geslaagd mooie eltitekampen vast te leggen voor 1 november“, zeggen Rudi Compernol en Herbert Herreman. “De hoofdkamp van de avond gaat tussen Karen Yengoyan, de broer van Sasha Yengoyan, en Matingu Kindele. Oostendenaar Vadim Stoljartsjoek neemt het op tegen Jamal Magouti, de Fransman Ahmed El Hamwi tegen zijn landgenoot Bibi Ondoua, Ciftci Enes Refik uit Turkije tegen een nog nader te bepalen tegenstander, Meriton Karaxha tegen Najim Fennane en tweevoudig Europees kampioen Steve Jamoye tegen de Nicaraguaan David Morales.”

Tickets: staanplaatsen 20 euro, balkon 30 en 35 euro, tribune 30 en 35 euro, ring 30 euro, ere-ring 75 euro en vip’s 150 euro. Tickets kunnen hier besteld worden of in café Sportief, Meensesteenweg 118, Izegem. De weging vindt plaats op dinsdag 31 oktober om 18 uur in café Sportief.

(IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier