Yves Olivier wil Omloop van Vlaanderen naar internationaal niveau tillen

08/02/18 om 14:00 - Bijgewerkt om 11:03

De Koninklijke Automobielclub Midden Vlaanderen, de organisatie achter de Omloop van Vlaanderen, heeft met Yves Olivier een nieuwe voorzitter. En die bulkt van ambitie. "We moeten van onze rally opnieuw een internationale topper maken. We gaan voor een evenement waar heel Roeselare bij gebaat is", zegt hij.

Yves Olivier (43) is allesbehalve een onbekende naam in de autosportwereld. Hij verdiende zijn strepen onder andere in de Formule Renault, Formule 3, Formule 3000... Maar ook na zijn actieve carrière bleef zijn hart voor de autosport kloppen. De volbloed Roeselarenaar woont met zijn echtgenote Valerie Hochepied en hun kinderen Antoine (15) en Benoit (14) net over de grens in Ardooie en is naast zijn drukke professionele bezigheden in de bouwsector ook nog actief als voorzitter van KSV Roeselare. Daar voegt hij nu nog eens het voorzitterschap van de Koninklijke Automobielclub Midden Vlaanderen (KAMV) aan toe.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!