Vaste Vuist laat zich niet kennen op Paastornooi in Vlamertinge

We herkennen van vlnr Lilly-May Mommerency, Zaineb Hilami, Josephine Berth, Ella Breine, Eleonora Van Glabeke, Annelle Dewever, Aya Zahafi, Jelke Van Meenen, Merel Rosselle, Catho Vanderbeken en Esthée Vanneste.
Redactie KW

Afgelopen zaterdag haalde Sportgroep Vaste Vuist Lauwe een hoop medailles op het Paastornooi in Vlamertinge.

In alle categorieën turnden de meisjes en jongens van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe zich in de kijker. Aangezien het om een toesteltornooi gaat, kreeg elke gymnast(e) de kans om enkele keren het schavotje te betreden. En met succes.

Bij de meisjes 8 jaar haalde Esthée Vanneste 2 gouden en 1 zilveren medaille, Josephine Berth haalde dan weer 2 zilveren medailles. Bij de 9-jarigen haalde Jelke Van Meenen 2 gouden en 1 bronzen medaille. In dezelfde leeftijdscategorie haalde Ella Breine 2x een zilveren medaille. Bij de 10-jarigen was Eleonora Van Glabeke de grote medaillewinnaar, zij behaalde 2x een zilveren medaille. Lilly-May Mommerency en Annelle De Wever haalden ook allebei een zilveren medaille.

Ook de 12-jarigen lieten zich niet kennen, Shanys Beke en Alix Gheysen behaalden allebei een gouden en zilveren medaille. Zoë Gheysens en Marine Coosemans mochten dan weer allebei een zilveren medaille in ontvangst nemen. De 13-jarigen mochten ook het schavotje betreden, Emmely Vanlerberghe en Mona Deschepper werden respectievelijk tweede en derde.

Bij de jongens was Simon Berth de gouden medaillewinnaar. Hij mocht maar liefst driemaal een gouden medaille in ontvangst nemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier