TC Rumbeke pakt heel wat overwinningen op eigen dubbeltornooi

Boven van links naar rechts Lauranne Vuylsteke, Helene Stragier, Fran Vanhoutte en Manon Cossement, beneden herkennen we nog Cato Vanhoutte en Sara Vaneeckhout. © AV
Redactie KW

Van maandag 28 mei tot en met zondag 10 juni organiseerde TC Rumbeke het ESSEF-dubbeltornooi. In vergelijking met de voorbije jaren werd het tornooi vroeger op de kalender geplaatst.

Met maar liefst 218 inschrijvingen over 18 reeksen, waarvan 15 reeksen binnen het criterium, was het tornooi alvast een groot succes. De wedstrijdleiding was in handen van Larissa Neyrinck en haar vriend Gregory Hermans. Naast het administratieve gedeelte waren beiden ook actief als speler tijdens het tornooi.

Zo wonnen ze samen in de reeks dubbel gemengd 3 van het duo Auke Vandevyvere en Massimo Lisabeth na een spannende finale met 3/6, 6/4 en 10/3.

Heel wat overwinningen gingen naar de thuisclub en ook in de interclubcompetitie doet TC Rumbeke het prima met heel wat ploegen die de eindronde haalden.

Zaterdag neemt het jeugdige damesteam van TC Rumbeke het in de dames 6-reeks op tegen TC Kortemark, met als inzet de West-Vlaamse titel.

(AV)