TC De Maene uit Diksmuide behaalt enkele successen in eigen tornooi

© Deelnemers tornooi TC De Maene. (Foto MG)
Redactie KW

Van 20 augustus tot en met zondag 2 september vond in het gezellige TC De Maene het jaarlijkse dubbeltornooi plaats.

Met 13 reeksen en 158 inschrijvingen was het een groot succes. In de hoogste reeks van de mannen (heren 1) wonnen Valentijn Pattyn/Milan Vandevelde van Vincent Coulier en thuisspeler Gashi Bledar met 6/4 en 6/1. Vincent had wel succes in reeks 2. Samen met zijn dubbelpartner Thijs Deseure versloegen ze de voorzitter van de thuisclub, Eddy Decaestecker, en Jarich Tyvaert vrij sec met 6/2 en 6/1.

Bijna slaagde wedstrijdleider Thomas Bal erin om de reeks in Dubbel Heren 3 te winnen. Samen met adjunct-wedstrijdleider Gauthier Decadt verloor hij echter in de finale van het duo Kurt Desot/Pedro Soete met 6/4, 3/6 en 11/9. Bijna slaagde Thomas erin om samen met Karel De Gryse de finale te bereiken in dubbel heren 4, maar in de halve finale waren de latere winnaars en clubgenoten Jan Lessens/Frederik Loncke te sterk.

In de laagste reeks van het dubbel bij de heren was er spanning troef. Houthulst haalde het met het duo Koen Knockaert/Jurgen Vermander. Zij haalden het met 3/6, 6/4 en 10/8 van de lokale helden Frank Dekeyser/Wouter Pillaert.

(DS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier