Stoffel Vandoorne kent moeilijke oefensessies tijdens GP Brazilië

© Foto Belga
Redactie KW

In de eerste vrije oefensessie werd Stoffel Vandoorne voorlaatste. In de tweede vrije oefensessie deed hij het iets beter met een zeventiende plaats.

De Nederlander Max Verstappen (Red Bull) heeft vrijdag de snelste tijd geklokt tijdens de eerste vrije trainingsritten op het circuit van Interlagos voor de Grote Prijs Formule 1 van Brazilië, de voorlaatste manche van het seizoen. Verstappen liet een tijd van 1:09.011 optekenen. Stoffel Vandoorne (McLaren) reed naar een negentiende tijd in 1:11.452.

In de eerste vrije oefensessie was de Nederlander Max Verstappen (Red Bull) de snelste van het hele pak. Hij liet een tijd van 1:09.011 optekenen. Stoffel Vandoorne reed naar een negentiende en dus voorlaatste plaats met een tijd van 1:11.452.

In de tweede vrije oefensessie verliep het iets beter voor Stoffel Vandoorne. Hij werd zeventiende in een tijd van 1:10.596. Valterie Bottas klokte de snelste tijd. Hij deed er 8.4846 over.

De derde trainingsritten zijn zaterdag om 17u, de kwalificaties om 20u. De Grote Prijs zondag wordt om 20u10 op gang geschoten.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier