"Stelselmatig weer klimmen"

12/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 11/01/18 om 09:19

Het jaar 2018 zou voor proftennisser Kimmer Coppejans (ATP 268) het jaar van de terugkeer moeten worden. Na heel wat omzwervingen koos hij voor een voorbereiding bij broer Olivier en trainer Mike Lynch van Ostend Tennis Club. Beiden hebben de moeilijke taak om de val van Kimmer te breken en hem weer tot in de top 100 te brengen.

"De weg naar beneden was lang en hard maar voor het eerst sinds lang voel ik me weer op niveau en ben ik klaar voor competitie", aldus Kimmer Coppejans. "Het vertrouwen is er eindelijk weer want vooral mentaal kreeg ik de laatste jaren enkele zware klappen te verwerken. Dit resulteerde in een vrije val van plaats 97 naar 310 op de ATP-ranglijst. Ik heb ervoor gekozen om weer mijn eerste coach Mike Lynch te werken en ook broer Olivier maakt nu deel uit van mijn team. Hij zorgde voor de fysieke opbouw en werkt mee aan blessurepreventie."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!