'Start to Golf' ook bij Westgolf in Westende

11/04/18 om 08:51 - Bijgewerkt om 08:50

Aanstaande zondag is het zover. In verschillende Vlaamse golfclubs vindt de "Start to Golf" dag plaats.

'Start to Golf' ook bij Westgolf in Westende

Golf is hot, golf is rijzend! Ondersteund door een aantal Belgische golfambassadeurs zoals Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry is golf meer dan ooit één van dé snelst groeiende sporten in België. Wisten jullie dat West-Vlaanderen na Antwerpen de meeste golfers in Vlaanderen herbergt? En de 9holes club de sterkst stijgende golfclubs zijn in Vlaanderen?

Jaarlijks openen golfclubs hun deuren om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier gratis kennis te laten maken met de golfsport.

Ook Westgolf uit Westende verwelkomt graag de sportieve durvers uit de regio. De bezoekers kunnen een gratis golfinitiatie volgen om 10u, 13u en 15u.

En hiervoor zijn een aantal goede redenen. Iedereen is op zoek naar ontspanning en gezonde lichaamsbeweging. We hebben allemaal niet zo veel tijd - we gaan naar school, we studeren, we werken, ... Hierdoor gaan we meer en meer op zoek naar een sport dat we met het ganse gezin kunnen doen maar vooral ook nog heel lang kunnen doen. Na het beëindigen van de loopbaan hebben we ook nood aan sport, activiteiten, gezonde buitenlucht en sociaal contact.

Inschrijven kan via http://www.starttogolf.be/westgolf. Inschrijvingen op de dag zelf via 058 24 10 77.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!