Sandrine Tas is de beste in het Duitse Geisingen

23/04/18 om 11:11 - Bijgewerkt om 11:10

Sandrine Tas, Stien en Fran Vanhoutte en Lotte Verburgh zetten knappe resultaten neer in de Europabeker-manche in het Duitse Geisingen.

Sandrine Tas is de beste in het Duitse Geisingen

Op de European Cup-manche in Geisingen overvleugelde Sandrine Tas (Zwaantjes RC Zandvvoorde) de concurrentie. Van de vier wedstrijden won zij er drie en werd ze éénmaal tweede. Daarmee totaliseert ze vijf punten, maar half zoveel als haar directe concurrente, de Colombiaanse Mendoza Caldas Daniela. De derde in de rangschikking, de Chileense Lopez Alejandra telt niet minder dan 23 punten achterstand.

Sprintster Stien Vanhoutte weet met een zevende plaats op de Dobbin Sprint goed stand te houden in dat internationale geweld. Haar jongere zus Fran Vanhoutte verrast allen met een heel knappe derde plaats op de Dobbin Sprint bij de jeugd. Dat dit echter geen toevalstreffer is, bewijzen een zesde en dertiende stek in haar andere twee wedstrijden. Bij de Pupillen A behaalt Lotte Verburgh een mooie vierde plaats in de algemene rangschikking.

(PR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!