Puskas Ardooie organiseert finales Beker van België minivoetbal

Redactie KW

Minivoetbalploeg Puskas is dertig jaar jong. Ze spelen momenteel met acht ploegen in de competitie. Omwille van die verjaardag en omwille van de sterke jeugdwerking met zowat honderd aangesloten spelers mogen ze straks de finales van de Belgische beker organiseren. Ze doen dit op 19 mei in de Ark.

Op zaterdag 19 mei gaat in de sporthal van De Ark de finale door van de Beker van België minivoetbal. Vanaf 14.30 uur staan er wedstrijden op de speelkalender. De eerste wedstrijd is in de jeugdcategorie U11. Het is een partij tussen Beveren Leie en Ingelmunster. Om 16.00 uur is er de finale tussen Ghent United en Erwetegem in de reeks U15.

Om 17.30 uur komen de jongeren uit de reeks U17 in het veld en dat wordt een partij tussen Erwetegem en Puskas Ardooie. En of Ardooie hier kansen heeft? Gino Van Eeckhoutte: “Een wedstrijd moet altijd gespeeld worden, maar in de competitie wonnen wij afgetekend dit duel tegen Erwetegem. De supporters kunnen ons hierbij helpen en ondersteunen.”

Om 19.30 uur wordt nog een wedstrijd betwist voor de beker van Vlaanderen tussen de Oliver Boys Gent en Oostkamp. Toegangsprijs is drie euro.

(JM – Foto EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier