Plensbuien tijdens de 13 km van de North C Trail

17/03/19 om 17:20 - Bijgewerkt om 17:19

Vorig weekend konden heel wat mensen deelnemen aan een sportief, Koksijds weekend. Op zaterdag 16 maart wandelden heel wat deelnemers op de stranden en de duinen in en rond de gemeente Koksijde. Deze activiteit stond volledig in het teken van Think Pink, de actie tegen borstkanker. Ondanks de gure wind mochten de organisatoren toch op een behoorlijke belangstelling rekenen. De meesten keken echter uit naar de dag nadien. Dan stond er voor de vijfde keer de North C Trail op het menu.

De lopers hadden de keuze tussen vier afstanden: 13, 20, 31 en 47 km. De laatsten startten het eerst. Om 9.00u klonk al het startschot. Zij hadden het weergeluk met zich mee. Er was een hevige wind voelbaar en de lopers zullen het bij aankomst wel gevoeld, maar de regen bleef achterwege. Na 17 km waren er vijf leiders: Kristof Declerck, Joris Beaumon, Julien Dambrune, Ansgar Carlier en Wouter Staessens. Bij de volgende passage van 30 km was er al een duidelijke afscheiding...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!