Opnieuw buitenlandse zege in Ieper?

15/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 14:06

De nummers één en twee van vorig jaar zijn ook dit jaar weer van de partij en behoren ongetwijfeld opnieuw tot de smaakmakers van de rally. Kevin Abbring, de winnaar van vorig jaar, rijdt dit jaar de nieuwe R5 Citroën voor. De wagen heeft al heel wat test kilometers achter de rug en zou zeer snel moeten zijn, maar de vraag is of de kinderziekten achterwege zullen blijven. Abbring beëindigde dit jaar nog geen enkele rally en heeft dus nood aan een goed resultaat om zich opnieuw in de kijker te rijden.

Bryan Bouffier is een vaste waarde in Ieper. De Fransman verzamelde al drie tweede plaatsen maar voor de overwinning kwam hij telkens iets te kort. Dit jaar bestuurt hij opnieuw een Skoda Fabia R5 en wil hij komaf maken van zijn Poulidor-statuut. De 40-jarige Fransman maakt heel weinig fouten en zijn Skoda Fabia is erg competitief. Dat Bryan Bouffier meedoet voor de zege is een vaststaand feit.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!