Nieuwpoortse Wapensportkring succesvol op BK luchtpistool- en luchtkarabijnschieten

05/11/17 om 23:48 - Bijgewerkt om 23:48

Manon Claessens en Redgy Morbee behaalden goud op het Belgian Open Air.

Nieuwpoortse Wapensportkring succesvol op BK luchtpistool- en luchtkarabijnschieten

© Nieuwpoortse Wapensportkring

Het Belgisch kampioenschap luchtpistool- en luchtkarabijnschieten vond plaats in Marche-en-Famenne. De 23-jarige Manon Claessens uit Middelkerke veroverde goud bij de Dames 1 met luchtkarabijn. Haar clubgenoot, de 53-jarige Redgy Morbee (Nieuwpoortse Wapensportkring) uit Jabbeke deed hetzelfde in Senior 2. Nog enkele provinciegenoten waren in het luchtkarabijnschieten goed voor een ereplaats. Martine Vandamme (Vossenhul Knokke-Heist) behaalde brons in Dames 3. Nadia Ollevier (Sint-Barbara Gullegem) en Rogier Baptiste (Sint-Barnabas Zwevegem) pakten respectievelijk zilver en brons bij de Dames 2 en de Cadetten.

Jongeling Remi Van Hauwaert (Sint-Pieters Roos Brugge) was bovendien goed voor een derde stek. Brons was er ook voor Urbain Van Praet (Vossenhul Knokke-Heist) en Bernard Vanhoverberghe (Sint-Barnabas Zwevegem) in Senior 3. Alexandre Lamon (Sint-Barnabas Zwevegem) was in Senior 1 goed voor een zilveren plak.

Met luchtpistool werd Lieze Velghe (Sint-Barnabas Zwevegem) bij de benjamins derde.

(ACR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!