Nicolas Cleppe twijfelt voor dit weekend tussen Overijse en Eschenbach

08/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/12/17 om 09:50

Nicolas Cleppe heeft de start van zijn eerste profseizoen niet gemist. De 21-jarige Ingelmunsternaar van Telenet Fidea Lions behaalde al enkele toptienplaatsen en hoopt zich nog een paar keer te kunnen tonen in de Wereldbeker.

Halfweg september ging het eerste profseizoen van Nicolas Cleppe van start met een 21ste plaats in Eeklo, gevolgd door drie toptiennoteringen: derde in de EKZ CrossTour in Baden en vijfde in zowel de Radcross in Illnau als de Toi Toi Cup in Slany. "Ik ben best wel tevreden met mijn profdebuut", blikt Cleppe, die op 12 december zijn 22ste verjaardag viert, terug. "De eerste weken ging het direct goed met enkele mooie resultaten in Zwitserland en Tsjechië, waarna ik in de periode rond Ruddervoorde een dipje kende. Begin november ben ik - rond het Europees kampioenschap - voor een week op stage geweest in Mallorca, waarna het opnieuw beter ging. Het is jammer van dat dipje, maar het was nu eenmaal zo."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!