Net geen 450 turners op Turngala in Lauwe

Vaste Vuist kende pas succes laat in de avond.

Op zaterdag kwamen 210 turners opdagen voor de provinciale voorrondes toestel turnen D-Niveau. Hun opdracht was goud behalen en doorstoten naar de Vlaamse finale. Op zondag was er de Vlaamse interclub voor meisjes met 234 deelneemsters. In de categorie C1 (Open wedstrijd) won Gym Haacht voor Blijf Jong Turnhout terwijl I.V dans en Gym derde werd. In de categorie B toestelturnen ging de zege naar Blijf Jong Herentals. Thor Zichem en Duinrakkers Hechtel werden tweede en derde.

Pas laat in de avond, in de AB categorie, kon de plaatselijke club scoren met winst, voor Blauwput Omnisport en GoGym Wevelgem op de derde plaats.

Op de foto het podium van de categorie B Met Blijf Jong Herentals, Thor Zichem en Duinrakkers Hechtel.