Michael Obasuyi tevreden na 'beste wedstrijd van het seizoen'

10/08/18 om 20:30 - Bijgewerkt om 20:29

Michael Obasuyi is vrijdag achtste en laatste geworden in zijn halve finale van de 110m horden. Net als in de reeksen liet hij 13.78 optekenen, drie honderdsten boven zijn Belgisch record U20.

Michael Obasuyi tevreden na 'beste wedstrijd van het seizoen'

© BELGA

"Dit was mijn beste wedstrijd van het seizoen. 's Avonds lopen in het Olympisch Stadion, mooier kan een race niet zijn."

"Ik had een beter wedstrijdgevoel dan gisteren", zei een tevreden Obasuyi, die dit jaar vierde werd op het WK U20 in Tampere. "Ik dacht dat ik onder 13.75 zou zitten. Twee horden heb ik een beetje geschampt, maar in het algemeen was het een nette race."

Na het forfait van een rechtstreeks geplaatste halvefinalist werd de Oostendaar alsnog opgevist voor de halve finales. "Dit kwam onverwacht. Ik had mijn zinnen al op iets anders gezet. Maar uiteindelijk kon ik snel weer op die halve finale focussen. Ik heb een goed seizoen gedraaid. Nu volgt een kleine break, ik zal hier toch even van genieten", eindigde Obasuyi, die zondag zijn 19e verjaardag viert.

(BELGA)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!