Laatste manche strandkrachtbal in Zeebrugge

Redactie KW

Zaterdag werd de laatste manche van het strandkrachtbal gespeeld in Zeebrugge. Door veel krachtballers worden deze wedstrijddagen gezien als een ideale voorbereiding op het nieuwe krachtbalseizoen. Uiteindelijk wonnen ook dit jaar de toppers hun wedstrijden.

Bij de vrouwen hogere afdeling was het Brugse duo Nathalie Lievens – Jasmien Vandenbruwaene opnieuw het sterkste team, terwijl de dames van Baasrode in de lagere afdeling wonnen.

Bij de heren won Hannes Timmerman samen met Joeri Van Houcke (beiden Sint-Michiels) in de eerste reeks. Meteen de eerste medaille voor een overgelukkige Joeri. In de tweede reeks stond het Baasroodse team gevormd door Arne Goeman en Jonas Tilley op het hoogste schavotje. In de derde reeks tenslotte won het Aalterse duo Hannes Tamsin – Kurt Landuyt voor het eerst het tornooi.

Ook bij de jeugdteams kwamen heel wat spelers aan hun trekken. In tegenstelling tot de dames en heren stond het recreatieve hier centraal, zodat de uitslag van ondergeschikt belang was. Toch werden heel wat mooie wedstrijden gespeeld door de teams gevormd met spelers van Menen, Baasrode, Sporting Brugge en Sint-Michiels.

(JV – foto JV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier