Klara Versteele, Britt De Roy, Jacques Vermeersch en Jordi Warlop zijn Diksmuidse sportlaureaten

We zien v.l.n.r. sportvrouw Britt De Roy, sportbelofte Klara Versteele, sportverdienste Jacques Vermeersch en schepen van Sport Marc De Keyrel. Sportman Jordi Warlop was afwezig. © ACK
Redactie KW

In cc Kruispunt werden vrijdag de Diksmuidse sportkampioenen bekend gemaakt.

In de categorie Sportbelofte waren er twee genomineerden: Camille Bouden (zwemmen) en Klara Versteele (atletiek). De trofee ging naar Klara Versteele. De trofee voor Sportverdienste ging naar Jacques Vermeersch, al 30 jaar voorzitter van de judoclub. Hij geeft er les en doet zelf al 33 jaar aan judo.

In de categorie Sportvrouw van het jaar waren er opnieuw twee genomineerden: Britt De Roy (atletiek, winnaar van onder andere de Highlandrun) en Nele Lambrecht (atletiek). De trofee ging naar Britt De Roy.

Ook voor Sportman van het Jaar waren er twee genomineerden: Johan Vandecasteele (powerlifting) en Jordi Warlop (wielrennen). De trofee ging naar Jordi Warlop.

De vele genodigden konden genieten van een sprankelende avond met een humoristische noot van het duo ‘Kartje Kilo’. Nadien werden alle aanwezigen op een receptie uitgenodigd. (ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier