Karel Moerman wint zilveren uitgave tijdens La-Ko-Sta

22/04/18 om 08:34 - Bijgewerkt om 08:32

De jaarlijkse La-Ko-Sta loopwedstrijd, dit jaar de 25ste editie, die georganiseerd wordt door de gemeenten Langemark, Staden en Kortemark, werd andermaal een groot succes. Onder een stralend lente (zomer)zonnetje streken heel wat zeer goede West-Vlaamse atleten neer voor de halve marathon die startte in Kortemark en in Langemark werd afgevlagd.

Zaterdagnamiddag kwamen heel wat sterke West-Vlaamse atleten aan de start in Kortemark voor de halve marathon (21 km). 150 atleten werden na een halve marathon in Langemark afgevlagd. In de Bakelandgemeente trapten de joggers een parcours van 6 km en daarin had Koekelarenaar Thomas Dekeyser de vlugste benen, hij werd na 6 km in een tijd van 18'58" afgeklokt. Stadenaar Warre Bouckaert deed er 42 seconden meer over terwijl Zarrenaar Andy Rietmaeker in een tijd van 20'31" derde werd. De Roeselaarse Hilde Hindryckx won in een tijd van 22'32" bij de dam...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!