"Inzetten op sportief potentieel"

26/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 13:34

Het was enkele jaren moeilijk, maar TTC Tielt recht de rug en kijkt weer hogerop. Dat moet ook om de hoge ambities in te vullen. "Sportief is er veel aankomend talent en daarnaast doen we er als club ook alles aan om alle mogelijke faciliteiten te voorzien én nog meer naambekendheid te verwerven", zegt secretaris Dieter De Witte. Pingpong is niet dood.

Voor hij de wondere wereld van pallet en balletje ontdekte, trok Dieter De Witte (33) als lid van de plaatselijke Tieltse Zwemclub veel baantjes in het plaatselijk zwembad. "Hoewel ik drie keer per week trainde, lukte het mij niet om veel medailles te halen of mijn tijden sterk te verbeteren. Ik keek dan maar uit naar een andere sport", lacht Dieter, die getrouwd is met Sofie Desmet en vader is van twee kinderen: Astor (5) en Mona (1). De burgerlijk ingenieur werkt voor de Universiteit Gent aan uiteenlopende onderzoeksprojecten en geeft ook een vak in de richting computerwetenschappen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!