Gouden Palet zet Torhout weer drie dagen op de kaart

03/08/18 om 09:25 - Bijgewerkt op 02/08/18 om 12:26

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus zet de Torhoutse tafeltennisclub TTC Sportline zijn stad weer drie dagen op de sportieve kaart. De vereniging gooit met het internationale tornooi De Gouden Palet al haar troeven op tafel en hoopt net als vorig jaar meer dan duizend inschrijvingen voor de driedaagse te mogen noteren. Voorzitter Norbert Trio, intussen 86, kijkt uit naar de vierendertigste editie van het evenement. Hij is om en bij de veertig jaar in het tafeltenniswereldje actief.

Vorig jaar, tijdens de drieëndertigste uitgave van De Gouden Palet, werd Norbert trouwens door de West-Vlaamse sportraad gehuldigd voor al die jaren van inzet voor zijn geliefde sport. Bij de heren A werd het tornooi voor de derde keer gewonnen door Cédric Merchez. Hij was de best geklasseerde deelnemer (A10), maar kreeg in de finale stevig weerwerk vanwege Ludovic Bierny (A22). Bij de dames A won Daria Mityukova (A5) al voor de vijfde keer. In een thriller met zeven sets klopte ze in de finale Margo Degraef (A6).
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!