Delfine Persoon verdedigt wereldtitel in Ardooie tegen een Keniaanse

Organisator burgemeester Karlos Callens en Delfine Persoon.
Redactie KW

Delfine Persoon verdedigt op 8 december in sporthal De Ark in Ardooie haar wereldtitel WBC lichtgewichten. Burgemeester Karlos Callens haalde de organisatie naar Ardooie.

Manager Filiep en Delfine mogen zich gelukkig prijzen met zo een enthousiaste en vooral sportieve burgervader.

Tegenstander is Judy Waguthii

De tegenstander van Delphine is niet de Canadese Sandy Tsagouris. Zij liep een kwetsuur op aan de kruisbanden van een knie. Het wordt wel de Keniaanse Judy Waguthii.

Delfine bokste al tegen de Keniaanse in september 2014, maar ze is er volgens Filiep en Delfine technisch en tactisch goed op vooruitgegaan.

Brice Bula Galo tegen Habimana

Brice Bula Galo (23) bokst voor de Belgische titel bij de welters tegen Jean-Pierre Habimana. Een titel die manager Filiep Tampere kon fixen omdat Meriton Karaxha die moest vrijgeven. Giovanni Techel, eveneens een poulain van Filiep, neemt het op tegen Jamal Eddine Mahouti. Mohammed Youssoupov neemt het op tegen Stephane Voda.

Er zijn ook nog 4 amateurkampen met onder andere Leonardo Strynckx, Bledor Trezhneva en Michael Feys (BT Houtland), Harley Techel (Poperinge) en Kenneth Galvan (BC Monteyne uit Ingelmunster).

Tickets

De voorverkoop vindt plaats in de Boksneuze Lichtervelde, Muziekkaffee Yin-Yang Gits, West-Flanders Motorbikes Roeselare, Friethuisje ‘t Veld in Eernegem en Café Bockor Ardooie.

VIP-arrangementen reserveer je bij Stefaan Brinckman op 0478 39 46 57.

(IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier