Sint-Andries

"Ontbijt met lokale producten"

"Ontbijt met lokale producten"

Sint-Andries Redactie KW - Deze week schuiven we onze voetjes onder tafel in de Koude-Keukenstraat en pikken we bij boswachter Koen Maréchal, schooldirecteur ...

Meer nieuws uit de regio Sint-Andries

Deelgemeenten

Brugge, Koolkerke, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege, Zeebrugge

Camiel en Laura vieren platina huwelijksjubileum

Camiel en Laura vieren platina huwelijksjubileum

Sint-Andries Camiel Vanslembrouck (geboren in Eernegem op 10 januari 1924) en Laura Mommerency (geboren in Moere op 16 februari 1926) uit de Leopold III-laan (Woonzorgcentrum Regina Coeli) vierden zondag hun platina huwelijksjubileum bij hen thuis. Ze kwamen er in augustus vorig jaar wonen nadat ze verhuisd zijn uit hun woning aan de Diksmuidse Heerweg, waar ze net geen 60 jaar hebben gewoond.

Wat met Moederdag als mama er niet meer is?

Wat met Moederdag als mama er niet meer is?

Sint-Andries Ilse Naudts - Een extra knuffel voor mama. Een ontbijt en een boeketje bloemen... Die moederdagtradities zijn niet voor iedereen evident. Het gezin Duchateau 'viert' zondag voor de vierde keer zonder mama Melanie Bonny. "De cadeautjes die de kinderen maken op school, brengen we samen naar het kerkhof. En zelf gaan we op reis. Een traditie die begonnen is toen mijn oudste zoon Matti nog in de kleuterklas zat", zegt Maxim Duchateau (42), papa van Matti (7) en de tweeling Sem en Olivia (5).