Oostende Twee incidenten met bus van De Lijn in Oostende

Zondag kwam het in Oostende op een bus van De Lijn in de Derbylaan tot een discussie waarbij de politie moest tussenkomen. Ook in de Gouwelozestraat was er een incident met een lijnbus.

Rekkem Breugheldorp feest opnieuw als vanouds tijdens Breughelkermis

Breughelkermis editie 2019 was opnieuw een voltreffer met gezellige terrasjes, heel veel animatie en blije kinderen. Rekkem keerde voor één dag terug naar de tijd van Pieter Breughel met volksspelen, oude ambachten, straatzangers en kunstschilders.

Kortrijk De Warmste Week trekt naar Kortrijk

Alle inwoners van de stad Kortrijk kregen maandagmorgen een kaartje van Studio Brussel in hun brievenbus. Zo vernamen ze als eerste dat Studio Brussel tijdens De Warmste Week van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december naar Kortrijk komt.

Wevelgem VIDEO Bijenkunstwerk in Wevelgem heet Relais

Met een groot feest werd het kunstwerk in het park ingewijd. De ramen van het prieeltje waar de bijtjes huizen werden vrij gemaakt, zodat het publiek via de houten trap het onafgebroken werk van de bijen kon bewonderen.

Veurne Cheque voor 'Boeren op een Kruispunt'

'Boeren op een Kruispunt' is een Vlaamse hulporganisatie die voor alle boeren en tuinders in moeilijkheden gratis hulp biedt. De organisatie, die in geheel Vlaanderen actief, is bestaat uit een zestal vaste medewerkers, negen freelance psychologen en een dertigtal vrijwilligers.

Avelgem Guldensporenpad is een stukje poëziepad geworden

Met het inhuldigen van twee nieuwe gedichten werd het poëzieproject 'Poëziepad van A tot Z' afgesloten. Hoewel, de initiatiefnemers willen er graag mee verder en kregen reeds de steun van Avelgem en Zwevegem.

Meest gelezen