Poperinge

Meer nieuws uit de regio Poperinge

Deelgemeenten

Reningelst, Krombeke, Proven, Roesbrugge-Haringe, Watou

Niels Destadsbader en Geike Arnaert scoren op de MIA's

Niels Destadsbader en Geike Arnaert scoren op de MIA's

Deerlijk update Niet Niels Destadsbader, maar wel BLØF met Geike Arnaert uit Poperinge wint de MIA voor Hit van het Jaar. Niels Destadsbader was wel de grote winnaar van de avond. De populaire zanger uit Deerlijk was goed voor vijf MIA's op zeven nominaties.

Nieuwe feestzaal voor Sint-Bernardus

Nieuwe feestzaal voor Sint-Bernardus

Watou Het gaat de brouwerij St.-Bernardus erg voor de wind. Vorig jaar werden wereldwijd niet minder dan 12,75 miljoen flesjes bier verkocht. Er konden ook tien nieuwe medewerkers aan de slag. En de bouw van een nieuwe feestzaal voor 300 man staat op stapel.

TuinHier Woesten viert tachtigste verjaardag

TuinHier Woesten viert tachtigste verjaardag

Woesten Redactie KW - Op zaterdag 9 en zondag 10 februari viert TuinHier Woesten zijn 80-jarig bestaan met een groots opgezette tentoonstelling. "Aan de hand van foto's, anekdotes en verhalen, en allerhande officiële documenten blikken we terug op onze geschiedenis van 1939 tot nu", aldus secretaris Frans Schooreel.

Burgemeester Poperinge: "Commissies te duur en zinloos"

Burgemeester Poperinge: "Commissies te duur en zinloos"

Poperinge Tijdens de gemeenteraad van maandagavond beklaagde kersvers raadslid Bram Meeuw (Open VLD) er zich over dat het aantal gemeenteraadscommissies voor iedere gemeenteraadzitting terug gebracht wordt van vier naar één. "En het aantal leden wordt ook teruggebracht tot maximum tien. Dat betekent dus dat onze fractie, met toch zeven zetels in de gemeenteraad, zal ondervertegenwoordigd zijn. Alle zes partijen moeten immers vertegenwoordigd worden", aldus Bram Meeuw, hierin bijgetreden door Martine Vanbrabant (Vlaams Belang), Jean-Marie Blondeel (N-VA) en Alex Colpaert (Groen).