Zandvoordebrug in Oostende wordt in april tijdelijk afgesloten

© JRO
Redactie KW

Van maandag 1 april tot en met donderdag 11 april zal de Zandvoordebrug in Oostende afgesloten worden voor wegherstel. De Zandvoordebrug is de brug die de Zandvoordestraat verbindt met de wijk Zandvoorde. De brug loopt over de A10.

De brug zal tijdelijk afgesloten worden om de herstellingswerken vlot te laten verlopen. Alleen autoverkeer zal moeten rond rijden, voetgangers kunnen wel nog steeds door. Ook fietsers kunnen door, maar zullen moeten afstappen. Dat meldt de Stad Oostende.

De brug wordt in eerste instantie afgefreesd om daarna plaatselijke herstellingen uit te voeren aan de onderlaag. Op woensdag 10 april en donderdag 11 april zal dan een nieuwe toplaag aangebracht worden. Daarna wordt de belijning getrokken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en een vlot verloop van de werken wordt de brug terug opengesteld voor alle verkeer op vrijdag 12 april. Er zal een omleiding ter plaatse te volgen zijn.

De Zandvoordebrug is een veelgebruikte brug voor mensen die de A10 af rijden om vervolgens richting industriezone Plassendale te rijden.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier