Werken in Lombardsijdelaan in Middelkerke zijn bijna afgerond

14/01/18 om 08:51 - Bijgewerkt om 08:50

Er zijn momenteel heel wat openbare werken aan de gang in Middelkerke. Voor de werken in de Lombardsijdelaan is het einde in zicht.

Werken in Lombardsijdelaan in Middelkerke zijn bijna afgerond

De werken in de Lombardsijdelaan zijn volop aan de gang. © PBM

In de Lombardsijdelaan is de aannemer bezig met de rioleringswerken tussen Polder en Zee en de Baronstraat. Systematisch zal ook de rijweg richting Polder en Zee worden aangepakt. Ook in de Beukenstraat zijn er rioleringswerken aan de gang en in de Hofstraat is men bezig met de bouw van de overstortconstructie. Ook in de Baronstraat zijn de werken aan de gang.

Infovergadering

Nog in Westende worden begin dit jaar riolerings- en wegenwerken uitgevoerd in het tweede deel van de Essex Scottishlaan, de Doornstraat en de Strandlaan. De nutsmaatschappijen zijn ondertussen bezig met het ondergronds brengen van de nutsleidingen. Het gemeentebestuur organiseert voor de bewoners nog een infovergadering voor de start van de wegen- en rioleringswerken.

Ook in de deelgemeente Slijpe zijn er grootscheepse werken aan de gang. Daar is men eind vorig jaar gestart met wegen- en rioleringswerken in de Spermaliestraat. De komende maanden wordt de soilmixwand geplaatst zodat de rioleringswerken kunnen worden aangevat. Daar is een omleiding voorzien via de Diksmuidestraat om de ringweg te bereiken.

(PBM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!