Verkeersconstructie zorgt voor wrevel in de Kortemarkse Koutermolenstraat

08/06/18 om 13:00 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 10:52

In de Koutermolenstraat werden onlangs rood-witte bakens geplaatst om de aandacht te vestigen op het gevaarlijke kruispunt met de Ichtegemstraat. Dat is echter totaal niet naar de zin van de bewoners.

"We kwamen vorige week thuis van ons werk en daar stonden vijf van die plastic bakens, een verkeersbord en een knipperlicht op nog geen twee meter van onze gevel", vertellen Jonathan Vanhooren en Delphine Focquaert, die in de Koutermolenstraat 31 wonen. "Er gebeurde in het verleden inderdaad een dodelijk ongeval op het kruispunt met de Ichtegemstraat, maar we snappen niet hoe dit hiermee in de toekomst vermeden kan worden. Je moet hier eens een paar minuten staan kijken als het druk is. Geen enkele auto weet wie voorrang heeft. Nadat ze de hindernis gepasseerd zijn, trekken ze weer op en is het weer volle snelheid, zelfs in het korte stuk tussen ons huis en het kruispunt. Denkt men hiermee de sne...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!