Verkeer moet omrijden voor plaatsen van grote kerstboom

22/11/17 om 14:39 - Bijgewerkt om 14:38

Vrijdagvoormiddag plaatst de Kortrijkse firma Deneckere naar jaarlijkse traditie haar grote kerstboom voor de deur. De Oudenaardsesteenweg zal daardoor een tijdje onderbroken zijn.

Verkeer moet omrijden voor plaatsen van grote kerstboom

Net als op de Brusselse Grote Markt komt er langs de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk een grote kerstboom te staan. © BELGA

Met de eindejaarsperiode in het vooruitzicht plaatst Lieven Deneckere van het gelijknamige bedrijf Deneckere Sanitair en Centrale Verwarming zoals elk jaar zijn grote kerstboom voor de deur. Die boom moet worden geplaatst met behulp van een takelkraan. Die kraan zal vrijdagvoormiddag 24 november op de rijweg staan waardoor de Oudenaardsesteenweg een tijdlang onderbroken moet worden.

Tussen 8.30 uur en 11.30 uur is er dus geen verkeer mogelijk in die Oudenaardsesteenweg tussen de H. Verriestlaan en de Elfde Julilaan. Omrijden kan via de Hugo Verriestlaan en Deken Degrijselaan of via de André Devaerelaan, Deken Camerlyncklaan en de Beekstraat.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!