Verdachte ‘Poco Loco’-drift rijbewijs kwijt na nieuwe drift aan station Roeselare

Redactie KW

Eén van de drie automobilisten die er van verdacht wordt met een paarse Porsche GT3 te hebben gedrift aan de Poco Locorotonde in Roeselare is zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt. Thomas T. (29) kon met zijn Porsche op camera vastgelegd worden toen hij maandag op een rotonde aan het Roeselaarse station opnieuw aan het driften sloeg.

Begin dit jaar was er op sociale media heel wat te doen rond driften in Roeselare. Tal van filmpjes doken op van automobilisten die op de grote rotonde aan het bedrijf Poco Loco met gierende banden rondjes draaiden. Eén van de wagens was een opvallende paarse Porsche GT3 van Thomas T. Er volgde een proces voor de politierechtbank maar daar ontkende T. net als twee andere verdachten dat hij achter het stuur zat tijdens het driften.

Maandag sloeg T. echter opnieuw aan het driften aan de rotonde van de Sint-Amandstraat en de Beversesteenweg, vlakbij het station in Roeselare. Camera’s aan het station pikten zijn rijkunsten op en leidden tot identificatie van T. Ontkennen had dit keer geen zin meer.

Het parket besloot om zijn rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen in te trekken. Het proces rond het driften aan Poco Loco wordt in september verder gezet. Dan moeten de drie verdachten aan de politierechter laten weten wie achter het stuur zat.

https://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=2Y_yYzbFxj8

(LSi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier