Succesvolle carpoolparking in Beernem wordt uitgebreid

22/01/18 om 22:02 - Bijgewerkt om 22:01

De Vlaamse Overheid maakt werk van de uitbreiding van de carpoolparking van Beernem, die gelegen is aan de afrit van de E40.

Succesvolle carpoolparking in Beernem wordt uitgebreid

Schepen bevoegd voor Mobiliteit, Jos Sypré vindt dat een goede zaak, want de carpoolparking wordt dagelijks goed gebruikt.

Volgens Jos Sypré worden de bestaande midden eilanden opgebroken en verhard. "De volledige asfaltlaag zal worden afgefreesd en vernieuwd. Door een betere schikking van de parkeervlakken zal het aantal parkeerplaatsen verhogen van 46 naar 63, waarvan drie parkeerplaatsen voorzien zijn voor personen met een beperking. De werken zullen aanvangen op 9 april 2018 en zullen één week duren. Tijdens de tweede week van het Paasverlof zijn er minder verbruikers dan normaal. Onderhandelingen zijn lopende met de provincie om de gebruikers tijdelijk door te sturen naar de parking Aanwijs van het provinciaal domein Bulskampveld", legt Jos Sypré uit.

(Regi)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!