Straatracers terroriseren rotonde in Mellestraat in Heule

10/08/18 om 06:45 - Bijgewerkt op 09/08/18 om 11:07

De rotonde Grysperre, gelegen in de Mellestraat, wordt geterroriseerd door straatracers. In het verleden liep het al een aantal keer verkeerd af door overdreven snel rijden. Tot driemaal toe miste een wagen de rotonde en kwam terecht in een van de aanpalende huizen. "Weldra zal het weer eens gebeuren en zitten we terug met de gebakken peren", zuchten de buren.

De omwonenden aan de rotonde Grysperre zijn bezorgd over hun veiligheid. Er reden al drie wagens in diverse huizen. Dit in een periode van vier jaar. Ze voelen zich door de stad niet deftig geholpen. De rotonde mist haar effect. Je komt met grote snelheid aan op deze rotonde. Daardoor ben je genoodzaakt van bij te sturen en dan beginnen de problemen. "Ja, ik ben het beu, ik ben boos! Ze hebben al eens mijn gevel geramd. Een andere keer reed vloog een auto door onze voortuin en reed in de garage van de buren. Nu staat er een muur. Het reclamebord is verdwenen want dat kon men niet meer te zien. Sommigen denken dat ik gestopt ben met mijn zaak", moppert Jean-Marie Thermote (63). "Toen die wagen mijn garage inreed was ik onkruid aan het wieden op mijn...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!