Neringenstraat: kasseiweg tussen Kanegem en Aarsele waar je je banden stuk rijdt

09/02/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 09:56

Dat de Neringenstraat, de kasseiweg tussen Kanegem en Aarsele, in slechte staat is, is bekend. De voorbije weken kwamen verschillende klachten met schadegevallen bij de stad binnen. Ook Marleen Steyaert en Georges Dewulf zijn slachtoffer. "Het kostte ons vier nieuwe banden." Het stadsbestuur zit verveeld met de situatie en vult de putjes wel op. Er is gelukkig ook goed nieuws: de bouwvergunning voor de heraanleg kan nu weer worden ingediend.

Op zaterdagnamiddag 13 januari tuft het echtpaar Georges en Marleen Dewulf-Steyaert rustig langs de Neringenstraat van Aarsele naar Kanegem. Ze passeren daar heel vaak en weten dat die weg stilaan de koningin der rampwegen aan het worden is. Bijna alle auto's rijden er over het stilaan totaal uitgebrokkelde fietspad en het gehos over de losliggende kasseien en de vele putten en verzakkingen zijn voor iedere passant een heel intensieve rij-ervaring geworden.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!