Menenaar zoekt wegpiraat die bewust gevaarlijk remt op snelweg

Redactie KW

Winston Lepere is aan veel en veel erger ontsnapt. De Menenaar raakte onlangs van de weg af na bewust en bruusk remmen van een andere chauffeur. Via Facebook is hij nu op zoek naar getuigen.

Het ongeval dateert van vorige week donderdagavond. Omstreeks 20.30 uur ging het op de E17 komende van Gent ter hoogte van de afslag Kortrijk Oost volledig fout voor Winston Lepere. “Dank u aan de persoon die me van de weg gereden heeft“, klinkt het bij de Menenaar. “Aan 200 kilometer per uur mij efkes afcouperen omdat ik niet snel genoeg aan de kant ging… En een vluchtmisdrijf erbovenop.”

De wegpiraat in kwestie vond het volgens Winston niet echt aangenaam dat hij werd ingehaald. “Na mijn manoevre kwam deze ‘topchauffeur’ voor mij rijden en gooide hij alles dicht. Daardoor moest ik ook beginnen remmen, sloeg ik aan het tollen en ben ik uiteindelijk in de vangrail beland.” De Menenaar deed aangifte bij de politie, maar zoekt nog extra getuigen van het voorval. Op wat gekneusde ribben en een pijnlijke borstkas na, raakte Winston zelf niet gewond.

Winstonhttps://www.facebook.comFacebook1

Danku aan diegene die me van de weg gereden heeft 🙂 . Aan 200 per uur afkomen en mij efkes afcoupere om dak nie snel…

Geplaatst door Winston Lepere op Donderdag 8 november 2018

rich1.0https://www.facebook.com/winston.lepere.3/posts/567006387061107552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier