Eenrichtingsverkeer in Rekollettenstraat, Noord- en Mellestraat onderbroken

20/11/17 om 08:55 - Bijgewerkt om 08:54

Vanaf maandag 20 november geldt er tijdelijk eenrichtingsverkeer in de Rekollettenstraat in Kortrijk. Ook in de Noordstraat en de Mellestraat in Heule neemt de stad binnenkort maatregelen in het kader van (wegen)werken.

Eenrichtingsverkeer in Rekollettenstraat, Noord- en Mellestraat onderbroken

Vanaf maandag 20 november tot en met donderdag 30 november zal de firma BMS Systems bvba uit Lokeren nutswerken uitvoeren in de Rekollettenstraat tussen de Gasstraat en de Burgemeester Schinkelstraat. Hierdoor wordt éénrichtingsverkeer ingesteld in dit gedeelte van de Rekollettenstraat. Het verkeer in de Rekollettenstraat met bestemming Overleiestraat zal een wegomlegging volgen via Gasstraat - Nijverheidskaai - Burgemeester Schinkelstraat.

De huisaansluiting op de riolering van de woning in de Noordstraat 56 moet vernieuwd worden. De stad voert deze werken uit van maandag 4 tot vrijdag 8 december 2017. Tijdens deze werken wordt het verkeer in de Noordstraat richting Meensepoort omgeleid via de Rekollettenstraat en Gasstraat.

De firma Lapeire tenslotte plaatst in de Mellestraat ter hoogte van de R8 een werfkraan om private werken uit te voeren. Hierdoor zal de Mellestraat, tussen de R8 en de Steenstraat, onderbroken zijn van 27 tot 30 november 2017. Het verkeer wordt omgeleid via de Steenstraat.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!