CD&V Tielt wil actieplan voor vlottere doorstroming op de Ringlaan

06/11/17 om 08:42 - Bijgewerkt om 08:40

Elke Tieltenaar, en wie regelmatig gebruik maakt van de Ringlaan, is het al langer moe : de barslechte doorstroming van verkeer op de heraangelegde ringweg. Gevolg is ook dat veel autobestuurders het centrum als een vluchtweg gebruiken, waardoor ook daar alles dichtslibt. CD&V Tielt vraagt nogmaals actie.

De Noorderring van Tielt is heel belangrijk voor een vlotte doorstroming van het verkeer in en rond de stad. Nu de werken voor het wegwerken van de geluidsoverlast voor de omwonenden en de slijtage van het wegdek volledig afgerond zijn, blijft de doorstroming op de Ringlaan echter een verschrikkelijk groot probleem. Dat vindt niet alleen CD&V Tielt, maar iedereen die er gebruik van maakt. De kritiek klinkt ook alsmaar luider vanuit de gemeente Pittem. Het stadsbestuur is zich bewust van de problematiek en overlegt regelmatig met het Agentschap Wegen en Verkeer, wegbeheerder van de Ringlaan.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!