Buurtbewoners willen oplossing zoeken voor druk verkeer in Prinsessestraat

07/12/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 06/12/18 om 09:59

Heel wat automobilisten rijden te snel in de Prinsessestraat. Dat is de opinie van heel wat bewoners, waarvan er enkele nu de Facebookgroep 'Een veiliger Prinsessestraat' oprichtten. "We willen luisteren naar wat de bewoners denken van de huidige situatie en we willen vooral op een positieve manier meezoeken naar oplossingen", zeggen Steve Morlion en Dimitri Maes van de Facebookgroep. "De Prinsessestrat mag alvast geen 'autostrade' meer zijn!"

"De aanleiding voor de oprichting van een Facebookgroep dateert van enkele weken geleden toen op een vrijdagavond omstreeks 18 uur mijn auto, die aan de andere kant van mijn woning in de Prinsessestraat 23 geparkeerd stond, aangereden werd door een personenwagen die vervolgens tegen de gevel van de woning met huisnummer 52 tot stilstand kwam ", zegt Steve. "Nadien vernam ik dat de bestuurder een dame was die van haar werk naar huis reed. Volgens een ooggetuige reed die dame vlak vóór de aanrijding op het linker baanvak. De vrouw zelf zou aan de politie verklaard hebben dat ze niet rapper reed dan 50 km per uur. Waarom ze de controle over het stuur van haar wagen verloor, weet i...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!