Bewoners van Tieltse Burggraaf Vande Vyverelaan willen geen kampeerautoterrein voor hun deur

26/01/18 om 09:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 14:35

"Nee, dit kan niet. Zonder enig overleg. Totaal ondoordacht. Waarom wil men van de parking voor onze deur een deel kampeerautoterrein maken?" Bewoners van de Burggraaf Vande Vyvere snappen totaal niet waarom het stadsbestuur dit voorstel doet. "Over de Ringlaan, ver van het centrum? Wij hebben onze parking nodig! Die is goud waard, basta. Dit mag en zal nooit gebeuren."

Nog maar net was bij bewoners uit de wijk over de Ringlaan een brief tot uitnodiging voor een bijeenkomst in het stadhuis over de aanleg van een kampeerautoterrein in de Burggraaf Vande Vyverelaan in de brievenbus gedropt, of buurtbewoner Jozef Wibouw trok met een petitie rond en verzamelde ruim 70 handtekeningen, die aan de bevoegde schepen Grietje Goossens werd overhandigd. Hoe het nu verder moet, is onduidelijk. Het stadsbestuur neemt de opmerkingen voor besprekingen mee, maar de bewoners staan op hun strepen: van deze parking moeten ze afblijven.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!