Argendaalstraat afgesloten, tijdelijk eenrichtingsverkeer in Rekollettenstraat

23/10/17 om 08:29 - Bijgewerkt om 08:28

Vandaag, maandag 23 oktober starten opnieuw enkele wegenwerken in Kortrijk. Zo zal de Argendaalstraat in Bellegem tot en met 17 november afgesloten zijn voor het verkeer en wordt de Rekollettenstraat tot midden februari een eenrichtingsstraat.

Argendaalstraat afgesloten, tijdelijk eenrichtingsverkeer in Rekollettenstraat

Vanaf maandag 23 oktober tot en met vrijdag 17 november voert de firma De Schaepmeester bvba uit Lokeren nutswerken uit in de Bellegemsestraat en de Argendaalstraat. Tijdens deze werken geldt in de Bellegemsestraat tussen de Argendaalstraat en de Doornikserijksweg beurtelings verkeer. De Argendaalstraat wordt afgesloten voor alle verkeer tussen de Bellegemsestraat en Argendaalstraat 1. De Argendaalstraat blijft bereikbaar via de Doornikserijksweg.

Van 27 oktober 2017 tot 15 februari 2018 voert de firma Demucol BVBA uit Roeselare, bouwwerken uit in de Rekollettenstraat 39 (hoek Noordstraat). Tijdens deze werken geldt er éénrichtingsverkeer in de Rekollettenstraat tussen de Noordstraat en de Gasstraat. Het verkeer in de Rekollettenstraat met bestemming Noordstraat moet omrijden via de Gasstraat.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!