Zorg Tielt stelt nieuw logo en website voor op Dag van de Zorg

Het nieuwe logo kreeg de vorm van een hart en is onder meer te zien op de wagens van Zorg Tielt. © WME
Redactie KW

Wie zondag aanwezig was op de Dag van de Zorg had het zeker al opgemerkt. Het Tieltse zorgbedrijf dat in januari zijn start nam als Zorg Tielt kreeg ook visueel een nieuw en modern jasje.

Sinds deze week kan je voor meer informatie over het aanbod van Zorg Tielt terecht op de nieuwe website www.ztielt.be. Samen met die nieuwe website werd op de Dag van de Zorg ook het nieuwe logo aan het publiek voorgesteld. Een eenvoudig maar doordacht logo in de duidelijke vorm van een hart. Op een warme manier zorg dragen voor, omkijken naar, geven voor elkaar zijn dan ook dingen die men met Zorg Tielt een warm hart toe draagt.

In eerste instantie zal het nieuwe logo bij het grote publiek misschien het meest in het oog springen via de website en het wagenpark van Zorg Tielt, op termijn zal het logo steeds meer het oude OCMW-logo moeten doen vergeten.

Kwalitatieve zorg

De zorgcomponent van het vroegere OCMW werd bij de inkanteling in het stadsbestuur in januari verzelfstandigd in een afzonderlijke rechtspersoonlijkheid met de naam Zorg Tielt. Op die manier wil men ook na de inkanteling er garant voor blijven staan kwalitatieve zorg aan te bieden aan de bewoners en gebruikers in Tielt, die een beroep doen op een van de aangeboden diensten. Zorg Tielt gaat er voluit voor om op een professionele en efficiënte manier een passend antwoord te bieden op maat van de zorgbehoevende door rekening te houden met de snel evoluerende noden van de gebruikers.

(WME)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier