Zonder Grenzen Meulebeke laat je ontbijten voor Rwandese kinderen en mindervaliden

10/02/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 13:53

Met een nieuw logo en een jonger bestuur houdt werkgroep Zonder Grenzen Meulebeke voor de 21ste keer de ontbijt-aan-huisactie op 11 maart. Inzet van dit alles is om de levensomstandigheden van weeskinderen, arme gezinnen en mindervalide personen in Rwanda te verbeteren.

Tijdens de 20ste ontbijt-aan-huisactie werden er maar liefst 2.369 ontbijten klaargemaakt en afgeleverd. De opbrengst van 9.000 euro ging rechtstreeks naar de Vriendenkring Kinderhulp Rwanda. De ontbijtactie startte 21 jaar geleden, een idee van wijlen Jan Houfflyn en zijn echtgenote Hilde Viaene, ouders van twee Rwandese adoptiekinderen en tevens afstandsouders van Sandra om haar te helpen na de vernielende burgeroorlog. Er ontstond een werkgroep en met de opbrengst van de eerste ontbijtactie kreeg Sandra een dak boven het hoofd, mede dankzij de inzet van broeder Jozef Allyns, die ter plaatse alles regelde. Si...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!