Ziekenhuis in Oostende start eigen miniserie om aandacht te vragen voor vacatures

Redactie KW

Het ziekenhuis AZ Damiaan in Oostende pakt uit met een eigen tv-serie waarin de medewerkers een rol spelen. Met de Oostendse versie van “E.R.” of “Grey’s Anatomy” wil het ziekenhuis de aandacht trekken om vacatures in te vullen. De onlinereeks zal “Ostenders” heten, een knipoog naar de Britse soap “Eastenders”.

ICT-er Antoon wil zijn vriendin en apotheekassistente Joyce ten huwelijk vragen. Hij krijgt daarvoor de hulp van 50 collega’s. Dat is de verhaallijn van de miniserie. Met het project wil AZ Damiaan origineel uit de hoek komen in hun zoektocht naar talent om vacatures in te vullen.

“Deze serie is een unieke manier om de collegiale sfeer in ons vernieuwde ziekenhuis aan iedereen te tonen”, zegt Nathalie Vanlerberghe van de dienst Human Resources. “Zes afleveringen lang volgen we Antoon doorheen het ziekenhuis. Zo tonen we welk soort jobs er bij ons allemaal zijn. We zoeken namelijk niet alleen verpleegkundigen, maar bijvoorbeeld ook IT-profielen of mensen voor de schoonmaak- en keukenploeg.”

AZ Damiaan neemt voor de reeks communicatiebureau d-artagnan en productiehuis Geromino in de arm. Geronimo stond onder meer al in voor reeksen als “Flying Doctors” en “Helden van Hier”.

Bekijk hier al de trailer:

Az Damiaan Oostendehttps://www.facebook.com/azdamiaan/https://www.facebook.comFacebook1280

Mis geen enkele aflevering

Az Damiaan presenteert Ostenders. Een mini-serie vol spanning en avontuur met onze eigen medewerkers in de hoofdrol. Hou ostenders.be in de gaten voor aflevering 1! 👀 #ostenders

Geplaatst door Az Damiaan Oostende op Dinsdag 15 januari 2019

video1.0https://www.facebook.com/azdamiaan/videos/564505944021804/500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier