Zaakvoerders 't Werftje in Zeebrugge gaan nieuwe uitdaging aan

19/02/19 om 16:23 - Bijgewerkt om 16:22

Groot nieuws uit Zeebrugge: de zaakvoerders van 't Werftje, met voorsprong het oudste café aan de kust, starten op 1 april een nieuwe zaak in de Tijdokstraat. Ze zullen het gesloten Ponton A nieuw leven inblazen.

Zaakvoerders 't Werftje in Zeebrugge gaan nieuwe uitdaging aan

Mike Vandersnickt en Herlinde Preem met zoon Eli Vandersnickt. © DC

Vader Mike en zoon Eli Vandersnickt slaan de handen in elkaar voor het nieuwe concept. "Het wordt een eetcafé met lekkere tapas en wekelijkse suggesties waar de nadruk op vis en seafood zal liggen", zeggen ze. "Uiteraard zijn mensen er ook welkom voor een aperitief, een lekkere pint, een cocktail, een Gin-Tonic of een heerlijk glas wijn."

De familie streeft ernaar om de clubleden van de Brugse zeil- en jachtclub, de lokale bevolking en het toerisme aan te spreken met een zaak waar zowel binnen, als op het zonovergoten terras, gezelligheid centraal staat. Volgens hen vullen beide horecazaken elkaar perfect aan. Veel meer commentaar wil Mike er voorlopig nog niet over kwijt. Pas als alles op punt staat, wil hij de volledige plannen uit de doeken doen.

(MM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!