Zaakvoerder Frans Carron doorbreekt het stilzwijgen na heisa rond zijn kippenslachterij

15/04/18 om 09:17 - Bijgewerkt op 13/04/18 om 16:21

De voorbije weken kwam de kippenslachterij Carron-Almanaar uit de Bollewerpstraat vaak negatief in de media. Pater familias Frans Carron (85) was bereid om één keer zijn visie kenbaar te maken over de hele situatie, die hem diep raakt. Volgens Frans wordt zijn bedrijf door plaatselijke politici opgeofferd als pasmunt.

"Als pater familias kan ik na bijna vijf jaar moedeloos strijden tegen alle onwaarheden, niet monddood blijven", begint Frans Carron. "Ik ben nog altijd de enige eigenaar van het slachthuis Carron-Almanaar. Na de plotse dood van mijn oudste zoon heb ik na rijp beraad met mijn familie mijn handel verdergezet op de Halal-markt. Dit was nodig om als kleine kippenslachterij te kunnen overleven . Wij hebben hiervoor een ideale samenwerking in een perfecte symbiose met Almanaar opgezet. Dit bleek al heel vlug een succes op alle vlakken: de werkregeling, opvolging, taakverdeling en verkoop."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!