WK-dorp op Polenplein in Roeselare is absolute voltreffer

06/07/18 om 12:03 - Bijgewerkt om 12:07

Vanvond spelen de Rode Duivels tegen de Kanaries of het team van Brazilië. De 'place to be' is opnieuw het Polenplein in Roeselare, waar men op een supergroot scherm de zege - iets anders durven we zelfs niet denken - van de Belgen zal kunnen bewonderen. Cafébaas Claude Vanbesien beseft dat het hard werken is, maar de voldoening is navenant.

"Toen we van het stadsbestuur hoorden dat we op het Polenplein een groot scherm mochten plaatsen voor de WK-wedstrijden van de Belgen, spiegelden we ons een beetje aan de voorbije editie op het Stationsplein", vertelt Claude Vanbesien van Den Arend. "Er kwamen daar zo'n 2.000 supporters op af en we vonden dat al een succes. Maar wat er nu gebeurt, overtreft onze stoutste dromen. De mensenmassa die naar deze wedstrijden afzakt, de ongelooflijke ambiance die er is en natuurlijk het spel van de Rode Duivels, dit is één groot voetbalfeest en ik hoop dat dit nog drie wedstrijden mag duren."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!