Willy Schelstraete, Krak van de Badenlaan in Middelkerke

Op de foto Willy met Marie-Louise en de bestuursleden Luc Annaert, Nadine Kegelaers, Norbert Moerman, Christiane Pollentier, André Mollet, Magda Haest en Martien Crombez.
Redactie KW

Hoewel Peter Maes de titel kreeg van Krak van Middelkerke, bombardeerden de inwoners van de Badenlaan hun Willy Schelstraete de Krak van de Badenlaan.

Willy Schelstraete uit de Badenlaan in Westende was afgelopen najaar een van de vijf genomineerden van de gemeente Middelkerke om Krak van de gemeente te worden. Er kan nu eenmaal maar een iemand de titel krijgen. Dat werd Peter Maes uit Middelkerke.

Verrassingsfeest met staand ovatie

De inwoners van de Badenlaan vonden dat Willy Schelstraete ook een titel verdiende. Ze bombardeerden hem prompt tot ‘Krak van de Badenlaan’. Hij krijgt de titel omwille van het werk dat hij verricht voor het Feestcomité Badenlaan. Ook ijvert hij altijd voor het welzijn van de bewoners van de straat.

Zijn buren en leden van het feestcomité hadden een verrassingsfeestje gepland vrijdagavond, in de cafetaria van wzc Westduin. Maar liefst 52 bewoners van de straat waren aanwezig om Willy te huldigen. Hij was dan ook heel verrast toen hij met zijn echtgenote Marie-Louise De Weird arriveerde. Hij kreeg een staande ovatie van de aanwezigen.

(PBM/foto LC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier