Wielerploeg Tomabel-Inofec CT uit Tielt moet een ledenstop invoeren

02/02/19 om 15:00 - Bijgewerkt op 29/01/19 om 11:25

Het Tomabel-Inofec Cycling Team houdt op donderdag 7 februari de laatste wintertraining, maar organiseerde alsnog een ploegvoorstelling. Op 23 april starten de zomertrainingen, waar voorlopig een ledenstop op zit. Of er dit jaar voor de tweede keer een Poelbergcross komt, is nog eens groot vraagteken.

"Een van de punten waar we dit jaar sterk de nadruk op hebben gelegd, bestond erin onze sport toegankelijk te maken voor alle kinderen die zich aanmeldden en graag willen crossen", aldus voorzitter Mark Van den Meerssche. "We hebben daarvoor vooral ingezet op het verzamelen van de nodige budgetten om de financiële last voor iedereen draaglijk te maken. Ook de trainingen waren en blijven aangepast aan de verschillende mogelijkheden van onze leden, ongeacht hun leeftijd of ervaring. In 2019 zullen we de nodige aandacht blijven besteden aan het zorgvuldig verdelen van...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!