Wie bakt beste taart tijdens Isotopia in Izegem

12/05/18 om 08:29 - Bijgewerkt op 09/05/18 om 14:30

Het gratis stadsfestival Isotopia schotelt een zomer lang een prikkelend viergangenmenu met verschillende evenementen voor, maar ze starten meteen met het dessert: een bakwedstrijd met als inzet de beste taart of het lekkerste gebak maken. Johan Geldhof van chocolaterie Parfait jureert.

Bakken is hip. Bakwedstrijden op de Britse tv zijn al lang echte belevenissen en dit jaar was er op VIER ook het programma 'Bake-Off Vlaanderen'. Het ideale moment om ook in Izegem met een bakwedstrijd op de proppen te komen, op zondag 27 mei op Isotopia. Alles begint natuurlijk met een goede kennis van het product en dus vroeg de organisatie aan Johan Geldhof van chocolaterie Parfait of hij het evenement mee wou helpen coördineren. "Ik vond het meteen een tof gegeven en schaar me 300 procent achter het initiatief", vertelt hij enthousiast. "Heel wat mensen zijn tegenwoordig bezig met bakken en volgens mij zit daar nog heel wat verborgen talent tussen. Dat zouden we graag naar boven zien borrelen en daar is zo'n wedstrijd ideaal voor. Met 'Bake-On' ga...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!