Westtoer bekroont toeristische toppers

De zes winnaars van 'De Nacht van Westtoer'. © Westtoer/Carlo Verfaille
Redactie KW

Voor de zevende keer reikte Westtoer prijzen uit aan verdienstelijke ondernemers en organisaties die actief zijn in de toeristische-recreatieve sector. In totaal selecteerde de jury zes winnaars.

De Prijs van Verdienste gaat naar Hubbert Rubbens van Oostende voor Anker. De Innovatie- en creativiteitsprijs is uitgereikt aan The tAble van het Ariane Hotel in Ieper.

De beste toeristische ondernemers zijn respectievelijk Piet Wostyn van Mostaard Wostyn (Torhout) voor het Brugse Ommeland, Xavier Vercaems van Hotelgrope C-Hotels voor de Kust, Cindy Monnens van Kaffee Damast (Kortrijk) voor de Leiestreek en Martin Bacquart van Wijndomein Entre-Deux-Monts (Heuvelland) voor de Westhoek.

Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer: “Alle laureaten zijn winnaars. Het feit dat er meer dan 70 kandidaten werden voorgedragen, wijst op de grote dynamiek en de ongebreidelde innovatiedrang van onze toeristische actoren. West-Vlaanderen telt zoveel creatieve initiatieven en ondernemingen dat we onbetwistbaar de belangrijkste provincie op het vlak van toerisme in Vlaanderen en België blijven. Het was dus niet eenvoudig kiezen voor onze deskundige jury. Uiteindelijk werden 20 waardevolle laureaten en zes verdienstelijke winnaars geselecteerd.”

Uit 70 inzendingen werden deze 20 laureaten gekozen.
Uit 70 inzendingen werden deze 20 laureaten gekozen.© Westtoer/Carlo Verfaille

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier